УБИВАНЕТО И ПУБЛИЧНА ДИСЕКЦИЯ НА МАЛКО ЛЪВЧЕ В ЗООПАРК ОДЕНЗЕ



Миналата година, датската зоологическа градина в Копенхаген предизвика силно възмущение когато евтаназира напълно здрав жираф, и го дисектира пред публика, включваща деца. Сега, друг датски зоопарк "Одензе" планира да дисектира малко лъвче утре в четвъртък. Те са планирали дисекцията да се проведе едновременно с училищна ваканция, за да може мксимален брой деца да присъства на жестоката демонстрация. 

Също като жирафа, младото лъвче беше напълно здраво, и убито заради пренаселването на зоопарка. За съжаление, това не е проблем само в Дания. Хиляди животни са евтаназирани всяка година в европейските зоологически градини, където управителите смятат, че е запазването на добро изложение е по-важно от индивидуалните животни. Те не виждат проблем в това, да убият животно поради липса на място, старост или лошо здраве. 


Зоопаркът "Одензе" трябва да разбере, че тяхната видна липса на уважение към индивидуалните животнии живота им е недопустима. Моля подпишете тази петиция, за да призовем зоопаркът "Одензе" да спре да убива животни без причина, и да отменят плановете си за дисекция на лъвчето!



ПОДПИШЕТЕ ПЕТИЦИЯТА ТУК!!


#НЕнаЗООПАРКА


Дисекцията на лъвчето се състоя пред публика от разстроени деца, в четвъртък както предвидено. Още тук

My Blogger TricksAll Blogger TricksLatest Tips and Tricks